Network Optix - Nx Witness

Nx Witness is het meest intuitive en innovatieve Video Management Software platform van dit moment. WSM Technology Nederland B.V. is officieel distributeur alsmede sytem builder. Hierbij hebben wij als voordeel dat wij de kennis en expertise hebben van zowel de soft- alsmede de hardware. De ideale combinatie!

Installeren en configureren in enkele minuten

Nx Witness is ontworpen om direct bruikbaar te zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over onnodige vereiste software. Nx Witness helpt u om uw IP surveillancesysteem binnen enkele minuten in gebruik te nemen.

Ontdek direct 99% van de IP-camera's

Met Nx Witness VMS kunt u automatisch 99% van de huidige IP-camera's op de markt en compatibele IoT-apparaten ontdekken, zodat u snel nieuwe systemen kunt configureren.

Gratis upgrade

Nx Witness heeft GRATIS software-upgrades en geen jaarlijkse ondersteuningskosten. In sommige gevallen is het voordeliger om een nieuw Nx Witness-systeem te kopen dan om een oud VMS te upgraden.

Het systeem kan alles integreren

Nx Witness VMS wordt geleverd met een reeks gratis ontwikkelaarshulpmiddelen waarmee u alles kunt integreren - videoanalyse van derden, toegangscontrole, brand- en alarmsystemen en nog veel meer!

Lichtgewicht en platformoverschrijdend

Nx Witness heeft toepassingen voor elk belangrijk OS - inclusief Windows, Mac, Unbuntu Linux, ARM Developer boards, iOS en Android apparaten, en alle belangrijke browsers.

Het is uiterst betrouwbaar

De Server Hive Architectuur van Nx Witness brengt automatische camera failover met zich mee, zodat u uw systeem kunt ontwerpen voor maximale redundantie zonder single point of failure.