video-surveillance

Video Surveillance

Speciaal voor de Security en Consumer Electronics heeft WSM Technology Nederland B.V. een assortiment harddisk drives. Waar bij een traditionele kantooromgeving een lees/schrijf verhouding heeft van 50/50 is deze verhouding in een beveiligings omgeving geheel anders. Dit vereist specialisme voor ondermeer DVR, PVR en Set-Top Boxes, Media Centers en Surveillance!

Daarnaast bouwt WSM Technology speciale 19” video servers.  Uniek is dat wij een  speciale 19″ Rackmout Chassis 4U  behuizingen hebben met een diepte van slechts 400mm maar met de mogelijkheid voor het plaatsen van in totaal 8 Hard Disk Drives!  Met name  geschikt voor Telecom, Military, Beveiliging en Banken.  Neem dus contact met ons op voor uw specifieke configuratie.

Natuurlijk heeft WSM Technology Nederland B.V. een breed assortiment aan speciale drives voor dit segment.

WD Purple 

De WD Purple harde schijven kunnen hoge temperaturen weerstaan en zijn geschikt voor omgevingen waarin continue wordt bewaakt. De harde schijven zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met meer posities, maximaal 64 HD-camera’s, sensoren voor hardwaretrillingen en meer werkbelasting per jaar in vergelijking tot traditionele harde schijven. Dankzij de verbeterde ondersteuning is de WD Purple backwards compatibel met zowel NVR- als DVR-systemen. Natuurlijk hebben wij de nieuwe PURZ modellen beschikbaar die beschikt over de nieuwe AllFrame 4K technologie.

  • Laag energieverbruik
  • Specifiek afgestemd op bewakingssystemen
  • Optimale prestaties met de AllFrame™ (4K) technologie
  • Voor zowel NVR als DVR
  • Support tot maar liefst 64 camera's