VIDEO SURVEILLANCE

video-surveillance

Video Surveillance

Het configureren van een server voor Video Management Software (VMS) vraagt kennis en know-how. Wij hebben deze specifieke kennis in huis. Zowel op het gebied van Microsoft Operating Systems alsmede Linux. Hierdoor kunnen wij ieder type server en/of client leveren en ondersteunen. 

Naast de Dell en HPE storage- en server oplossing leveren wij zelf een uitgebreid assortiment aan "Built-To-Order" servers. Deze stellen wij samen aan de hand van hardware requirements van de betreffende Video Management Software. Qua data integriteit kunnen wij de server configureren in RAID 0 ~ 50. De server wordt dan ook compleet door ons geïnstalleerd en/of geconfigureerd en indien gewenst op locatie door heel Europa.

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

Western Digital Purple & Seagate SkyHawk

Beide fabrikanten hebben speciaal voor surveillance 24/7 toepassingen Hard Disk Drives (HDD) ontwikkeld die geoptimaliseerd zijn voor gebruik binnen Surveillance- & beveiligingssystemen (NVR/DVR).  Vanaf de 10TB capaciteit wordt AI (Artificial Intelligence) ondersteund met een een werkbelasting van maar liefst 360TB per jaar en maximaal 16 AI -kanalen voor analyse.

Enterprise HDD

Voor de grotere omgevingen, met name wanneer Data Integriteit van groot belang is, adviseren wij een RAID omgevingen en dan passen wij de veelal de Enterprise Class HDD toe.

  • Voor zowel NVR als DVR
  • Optimale prestaties met de AllFrame™ (4K) technologie
  • Vanaf 10TB AI (Artificial Intelligence) ondersteuning
  • Werkbelasting tot maar liefst 360TB per jaar
  • Support tot maar liefst 64 camera's
nl_NLDutch