WSM Technology Nederland B.V. - System Builder

System Builder

WSM Technology Nederland B.V. is gespecialiseerd, middels het Built-To-Order principe, in het bouwen van Video Management Servers en Clients. Dit is ongeacht het door u te kiezen Video Management Software (VMS) platform. Hierbij kijken wij naar de specifieke eisen en wensen die voor ieder project kunnen varieren en zorgen er dan ook voor dat iedere Server en/of Client geheel op maat wordt gebouwd. Hierbij maken wij gebruik van onze enorme kennis rond zowel Microsoft alsmede Linux Operating Systems. Wij dragen dan zorg dat een VMS Server geheel wordt afgestemd op de specifieke eisen en wensen die een bepaald software platform heeft. 

Storage wordt door de groei van het aantal camera's, megapixel en retentietijd steeds belangrijker. Dit heeft direct tot gevolg dat er moet worden nagedacht over de data integriteit. Iets waar wij U dan ook graag mee helpen.

Door ons intensieve contact met onder meer Milestone, Genetex, Network Optix en vele andere VMS fabrikanten bouwen wij iedere Server en/of Client op maat.

WD Purple 

De WD Purple harde schijven kunnen hoge temperaturen weerstaan en zijn geschikt voor omgevingen waarin continu wordt bewaakt. De harde schijven zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met meer posities, maximaal 64 HD-camera’s, sensoren voor hardwaretrillingen en meer werkbelasting per jaar in vergelijking met WD Purple harde schijven. Dankzij de verbeterde ondersteuning is de WD Purple ook achterwaarts compatibel met DVR-systemen.

  • Naadloze integratie
  • Ontwikkeld speciaal voor beveiliging
  • werkbelasting tot 180 TB per jaar
  • Minder is meer

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Nieuw in ons assortiment zijn een aantal Cloud diensten:

Smart Cloud Connect - Hosted VPN

Smart Coud Monitor - Remote monitoring platform voor Server, Client, Router, Switch en IP Camera's.

Smart Cloud Security - VMS Cloud platform waarbij ieder merk camera kan worden aangesloten en waarbij de beelden in een Nederlandse Cloud wordt opgeslagen.

  • Geen vast IP-adres noodzakelijk
  • Geen firewallsettings/portforwarding nodig
  • Veilig VPN-netwerk via openVPN-certificaten
  • Voorgeconfigureerde routers (optioneel)