SYSTEM BUILDER

WSM Technology Nederland B.V. - System Builder

System Builder

WSM Technology Nederland B.V. is gespecialiseerd in het bouwen van Video Management Servers en Clients. Deze Servers & Clients werken met het door u te kiezen Video Management Software (VMS) platform. Er wordt zorgvuldig gekeken  naar de specifieke eisen en wensen die voor ieder project kunnen variëren. Dit zorgt er voor dat iedere Server en/of Client geheel op maat wordt gebouwd. Hierbij maken wij gebruik van onze enorme kennis rond zowel Microsoft alsmede Linux Operating Systems. Wij dragen zorg dat een VMS Server geheel wordt afgestemd op de specifieke eisen en wensen die een bepaald software platform heeft. 

Storage wordt door de groei van het aantal camera's, megapixel's en retentietijd steeds belangrijker. Dit heeft direct tot gevolg dat er moet worden nagedacht over de data integriteit. Iets waar wij u dan ook graag mee helpen.

Door ons intensieve contact met onder meer Milestone, Genetec, Network Optix en vele andere VMS fabrikanten bouwen wij iedere Server en/of Client op maat.

Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

WD Purple 

De WD Purple HDD (Hard Disk Drives)  zijn speciaal ontwikkeld voor 24/7 toepassingen en geoptimaliseerd voor gebruik binnen Surveillance- & beveiligingssystemen (NVR/DVR).  Vanaf de 10TB capaciteit wordt AI (Artificial Intelligence) ondersteund met een een werkbelasting van maar liefst 360TB per jaar en maximaal 16 Artificial Intelligence kanalen voor analyse.

  • Voor zowel NVR als DVR
  • Optimale prestaties met de AllFrame™ (4K) technologie
  • Vanaf 10TB AI (Artificial Intelligence) ondersteuning
  • Werkbelasting tot maar liefst 360TB per jaar
  • Support tot maar liefst 64 camera's

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Nieuw in ons assortiment zijn een aantal Cloud diensten:

Smart Cloud Connect - Hosted VPN

Smart Coud Monitor - Remote monitoring platform voor Server, Client, Router, Switch en IP Camera's.

Smart Cloud Security - VMS Cloud platform waarbij ieder merk camera kan worden aangesloten en waarbij de beelden in een Nederlandse Cloud wordt opgeslagen.

  • Geen vast IP-adres noodzakelijk
  • Geen firewallsettings/portforwarding nodig
  • Veilig VPN-netwerk via openVPN-certificaten
  • Voorgeconfigureerde routers (optioneel)
nl_NLDutch