video-surveillance

System Builder

Steeds meer wordt een storage product buiten de traditionele pc omgeving toegepast. Gebruik en toepassing van Industriële storage producten gaat bijna altijd gepaard met extreme omstandigheden. WSM Technology Nederland B.V. is gespecialiseerd in storage producten voor deze toepassingen. Denk hierbij aan ondermeer Automotive toepassingen waarbij temperatuursomstandigheden die sterk varieren een rol speelt.

WD Purple 

De WD Purple NV harde schijven kunnen hoge temperaturen weerstaan en zijn geschikt voor omgevingen waarin continu wordt bewaakt. De harde schijven zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met meer posities, maximaal 64 HD-camera’s, sensoren voor hardwaretrillingen en meer werkbelasting per jaar in vergelijking met WD Purple harde schijven. Dankzij de verbeterde ondersteuning is de WD Purple NV ook achterwaarts compatibel met DVR-systemen.

  • Providing high quality transportation services to all of our clients
  • Invest in our employees to provide better service and company growth
  • Worry about enviroment according to latest industry standards
  • Safety as top priority in assuring safe work procedures

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Canon Security Camera’s combineren onze expertise in IT en cameratechnologie en brengen deze naar de internetomgeving. In slechts enkele minuten hebt u verbinding met de Canon webviewer zodat u voorbij de grenzen van tijd en ruimte kunt werken. Of u nu een videovergadering, webcasting of real-time controle nodig hebt, dankzij de precieze bediening en innovatieve functies behoren Canon netwerkcontrole-oplossingen bij de krachtigste webtools van vandaag de dag.

  • Higher quality service by optimizing transport routes, means of transportation and reducing costs
  • Strong optimized supply chain infrastructure that will make a competitive advantage to your business
  • Synchronized demand and supply which will enable easier and more accurate predictions of your clients needs
  • Effective quality measurement and monitoring will enable you to reduce costs and optimize your business.