Network Optix

Network Optix

Network Optix Nx Witness Video Management Software is het meest gebruiksvriendelijke VMS pakket dat op de huidige markt beschikbaar is. Het Video Management Software pakket wordt momenteel gebruikt door tienduizenden eindgebruikers van over de hele wereld. Sergey Bystrov, oprichter van Network Optix, heeft als missie “I want to create software to be so simple my grandmother can use it”.

Het in 2010 opgerichte Network Optix is een Amerikaanse fabrikant van Video Management Software. De VMS van Network Optix wordt verkocht in 130 verschillende landen. Het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, Hong Kong, Taipei en Rusland. Het doel van Network Optix is om Video Management Software zo simpel mogelijk te maken. Met zekerheid is te zeggen dat de Nx Witness Software het meest gebruiksvriendelijke VMS pakket is ter wereld.

De licentie

De licentiestructuur van Network Optix is zeer overzichtelijk. Elke licentie die gekocht wordt, koopt u éénmalig. Dit houdt in dat de licentie voor altijd geldig is en updates altijd gratis worden verstrekt door Network Optix. Het werkt dus qua licentie hetzelfde als bij de server en client: overzichtelijk en interessant!

De server

Het opnameprogramma installeert u op een server met Windows, Linux of ARM.  Op de server kunt u gemakkelijk meerdere systemen beheren en het systeem delen met anderen. De software maakt het mogelijk dat er snel gezocht kan worden naar beelden via bijvoorbeeld de webclient Nx desktop

De client

Zo veel mogelijkheden, het is ongekend! De Nx client maakt het mogelijk dat de weergave van de camera’s zeer simpel in te stellen is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere uitsneden uit een camera weer te geven. Ook laat het logboek gedetailleerd zien wie wat heeft aangepast.

Network Optix

WSM Technology Nederland B.V. is zowel een officiële System Builder alsmede distributeur voor Network Optix in de Benelux. Bestel nu uw Network Optix licentie via onze webshop. Klik op de link hieronder. 

Network Optix
Network Optix

nl_NLDutch