Datacenter-light-small

External Storage

WSM Technology Nederland B.V. heeft een distributieovereenkomst gesloten met Infortrend. Deze fabrikant van Storage producten heeft een breed scala van specifieke oplossingen in haar portfolio, ondermeer SAN, DAS, iSCSI en NAS. Bijna al deze machines zijn als vanzelfsprekend VMware gecertificeerd.

SansDigital

In ons portfolio treft u naast Infortrend ook SansDigital aan.  Deze van oorsprong Amerikaanse productent van “high capacity en multi-functional” storage solutions heeft een breed assortiment voor ondermeer home offices, small en medium-sized ondernemingen, video editing, data backup en  surveillance systems.

NAS STORAGE

Network Attached Storage (NAS) is het toverwoord. Cruciaal is echter de keuze van de Hard Disk Drive voor dit segment. Veelal wordt er een drive toegepast die feitelijk niet geschikt is voor NAS applicaties. WSM Techology Nederland beschikt over de kennis welke drive u moet toepassen in welke omgeving.  Westtern Digital was één van de eerste fabrikanten die een speciale drives om de markt heeft gebracht met direct daaraan gekoppeld de WD RED voor NAS- en kleinschalig RAID omgevingen, WD SE voor Datacenters en alom geprezen WD RE voor grootschalige RAID omgevingen met de hoogte betrouwbaarheids factor.